18. kolo
06.01.2011 15:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Brescia Calcio - AC Cesena 1:2

První vítězství na půdě soupeře si snad Cesena nemohla načasovat lépe. Cavallucci Marini zvítězili v klíčové bitvě v boji o udržení nad Brescií a opustili sestupové příčky a ještě mají zápas k dobru.

Pro obě strany to bylo první vzájemné střetnutí v rámci Serie A a opět zvítězila Cesena, stejně jako loni v Serii B. Lauro měl dnes na svědomí první vážnější příležitost, když chyboval a Andrea Caracciolo se ocitl v šanci. Domácí útočník ještě hledal Edera, ale ten na míč nedosáhl. Ve 33. minutě se poprvé měnilo skóre, v neprospěch Brescie. Další chybičku vyrobil Zebina, míč se dostal k Luisi Jimenezovi a ten neváhal a propálil Sereniho. Cesena ještě do poločasu zvýšila vedení, první branku mezi italskou elitou si připsal Luca Ceccarelli. Další špatné odkopnutí míče mu zařídilo parádní volej pod břevno.

Pár minut po změně stran sice Brescia vstřelila kontaktní gól, když Filippiniho míč do branky nekompromisně usměrnil Eder, ale víc už toho domácí nezvládli. Na druhé straně se Giaccherini snažil o akrobatické zakončení, ale netrefil branku. Debut v dresu Ceseny si připsal také Paolo Sammarco a málem byl hned gólový, ale nakonec mu zakončení nevyšlo.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele