17. kolo
19.12.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Bari - Città di Palermo 1:1

Překvapivě jen remízou 1:1 skončilo utkání mezi Bari a Palermem. Hosté přitom vedli, navíc od 32. minuty hráli přesilovku, neboť byl vyloučen domácí Rossi. Bari se ale ani za této situace nevzdalo a ve druhém poločase vybojovalo důležitý bod.

První vážnější moment zápasu obstaral Javier Pastore, po něm o chvíli později i Fabrizio Miccoli, ani jeden z nich však na brankáře Padelliho nevyzrál. Ve 32. minutě přišel první klíčový moment celého zápasu, Marco Rossi uviděl už druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Brzy na to střílel Iličič, ale obránce Andrea Raggi ho zablokoval. Autora střely to nemuselo mrzet, neboť se mezi střelce zápasu zapsal o něco později.

Těsně před odchodem do šaten se Sicilané ujali vedení, Iličič napřáhl a jeho střela s pomocí výrazné teče skončila za zády brankáře Padelliho, ten proti tomu nemohl nic dělat - 1:0 pro Palermo.

Druhou pětačtyřicetiminutovku zahájilo lépe Palermo, ale vstřelit pojistku se nepodařilo, naopak v 54. minutě dokázali domácí vyrovnat, stoper Goian se provinil faulem a rozhodčí nařídil pokutový kop. Brankář Sirigu sice vystihl směr Masiellovy střely, ovšem míč lapit nedokázal - 1:1.

Sicilané se nehodlali s bodem spokojit a chtěli strhnout vedení opět na svojí stranu, volej Mattia Cassaniho skončila u vynikajícího Padelliho, pokus Pastoreho se mezi tři tyče nevešel. V nastaveném čase neuspěl ani Maccarone a závěrečný hvizd rozhodl o dělbě bodů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Slejdy

2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele