19. kolo
09.01.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Velká nuda v Ceseně skončila 0:0

Kdo se během dnešního nabitého programu Serie A koukal na duel Cesena - Janov, je nyní více než zklamán. Obě mužstva totiž na Stadio Manuzzi podala hodně špatný výkon, jehož výsledkem byla bezbranková remíza.

Cavallucci Marini sice do zápasu šli po dvou vítězstvích, ale dnes to nepotvrdili. Janov zase jen potvrdil, že v útoku má obrovské problémy, odchod Lucy Toniho mu pravděpodobně neprospěje.

V prvním poločase stojí za zmínku snad jen protiútok domácích, který špatnou přihrávkou na Giaccheriniho zmařil Igor Budan. Pak už se musíme přesunout do druhé půle, kde se toho však opět stalo velice málo. Opět zmíníme Budana, který byl tentokrát v pozici zakončovatele, když centroval Ceccarelli, ale netrefil. Po hodině hry se na hřišti po třech měsících objevil Giuseppe Sculli, který vystřídal Jankoviče. Střelecké pokusy na jednu či druhou branku sice ještě vyslali Destro, Kharja a Giaccherini, ale ani jedna neměla ani zdaleka gólové parametry.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele