5. kolo
23.09.2009 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - AC Mil�n 1:0

Další porážku zaznamenal AC Milán, jenž nestačil na Udinese. Domácí vyhráli zásluhou reprezentanta Di Nataleho nejtěsnějším možným způsobem a potvrdili slušnou formu z předchozích duelů. V závěru utkání byl vyloučen Mathieu Flamini.

První šanci zápasu měli hosté, Seedorf však nedokázal překonat Samira Handanoviče. Na druhé straně musel po Floresově střele zasahovat Marco Storari. Ve 22. minutě šli domácí do vedení, Isla vymyslel přihrávku pro Di Nataleho, a ten si připsal již sedmou branku v pěti zápasech. V prvním poločase ještě měli dobré příležitosti Isla, Inler a Flamini, ani jedna ze střel neznamenala další branku.

Udinese pokračovalo v dobrém výkonu i po změně stran, k odražené střele se dostal Di Natale, ale Storari stál tam, kde měl. Milán se zlepšil až po příchodu Ronaldinha, právě brazilec nebezpečně zahrál volný přímý kop, který skončil rohovým kopem. Zanedlouho se sám v šanci ocitl Inzaghi, byl mu však odmáván velice těsný ofsajd. Poté svoje umění ukázal znovu Ronaldinho, jenž odcentroval přesně na Abateho, a ten pak střelou z první trefil jen boční síť. S ubývajícím se časem sílil tlak Milána. Leonardo ještě zvýšil útočnou činnost nasazením Huntelaara. Nizozemský útočník na sebe poprvé upozornil v 80. minutě, když hodně nepřesně vypálil.

V 83.minutě došlo k vyloučení Flaminiho, to se Milánským vůbec nelíbilo, protože ještě předtím zahrál jeden z hráčů rukou, a vzápětí na to došlo k Flaminiho skluzu, za který byl vyloučen. Naděje Rossoneri na lepší výsledek držel brankář Storari, jenž vytáhl po ráně Pepeho skvělý zákrok. AC Milán už nevyrovnal a prohrál 0:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-Italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uz to ac nemoze pokaslat....musi vyhrat....

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

prawda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele