13. kolo
22.11.2009 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - SS Lazio 0:0

S konečnou remízou 0:0 může být více spokojena domácí Neapol, která tak prodloužila sérii zápasů bez porážky. Pro Lazio je zisk jednoho bodu málo, neboť celkový počet získaných bodů činí dvanáct, to jest stejně, jako má na sestupové osmnácté pozici Livorno.

Hostující Lazio mělo v úvodu častěji míč na svých kopačkách, ale s první vážnější šancí přispěchal domácí Maggio, který zpracoval mezi dvěma obránci dlouhý pas Pazienzy a střelou nechal vyniknout brankáře Musleru. Na druhé straně Morgan De Sanctis musel zasahovat jenom proti nebezpečné přihrávce, kterou vyprodukoval Pasquale Foggia. Mauro Zarate si pak tolik vehementně stěžoval na hru rukou, že dostal žlutou kartu. Argentinský forvard pak zkoušel překvapit De Sanctise, ale brankář Neapole byl pozorný.

Utkání pak nenabídlo příliš zajímavou podívanou. Hra se hodně kouskovala a přerušovala fauly. Neapol znovu ohrozila branku Lazia po rohovém kopu, kdy Quagliarella minul. Čtvrthodiny před koncem musel opustit hrací plochy Quagliarella, který utrpěl svalové zranění, jeho místo zaujal Cigarini. Muslera pak musel zasahovat proti dvěma střelám Germana Denise a Marka Hamšíka. V nastaveném čase se ještě pokoušel zakončit Rinaudo, ale bezbrankový stav se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele