10. kolo
28.10.2009 20:45 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

SSC Neapol - AC Milán 2:2

Stadion San Paolo zažil nevídanou podívanou, domácí prohrávali po rychlých brankách Inzaghiho a Pata 2:0, ale v 90. minutě nejprve snížili zásluhou Cigariniho, a poté vyrovnali brankou Denise. Milán tak trestuhodně promarnil možnost výhry. V závěru byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Abate.

Hosté začali velice impozantně a v prvních pěti minutách rozhodli celý zápas. Už po 120 sekundách hry zužitkoval Fillipo Inzaghi pas za obranu, přičemž se vyhnul ofsajdu a střelou propálil brankáře domácích - 1:0 pro AC. Za další tři minuty obdržel další pas za obranu druhý útočník Pato, a také se nemýlil - 2:0. Milán se pak nechal rychlými brankami ukolébat a iniciativu zápasu převzala Neapol. Hamšíkovu střelu vyrazil Dida a průnik Argentince Lavezziho byl zastaven obranou Rossoneri. Neapol držela více míč na svých kopačkách, ale do konce prvního poločasu se jí nepodařilo alespoň snížit.

Ve druhém poločase k tomu měl velice blízko Pazienza, Fabio Quagliarella nejprve vystřelil, Dida jeho ránu vyrazil právě před Pazienzu, jenomže Dida se i na podruhé blýsknul skvělým zákrokem. Neapol byla i nadále lepší, Lavezzi přestřelil a Gargano s Hamšíkem nedokázali na několik pokusů překonat skvělého Didu. Milán dlouhou dobu držel velice nadějné a slibné vedení 2:0, a dokonce mohl přidat i třetí gól. Inzaghi ho dal, jenomže kvůli ofsajdu nebyl uznán.

V 86. minutě obdržel druhou žlutou kartu Ignazio Abate a konec zápasu museli Rossoneri odehrát v deseti. Domácí borci si jistě zasloužili alespoň jednu vstřelenou branku, a ta nakonec přišla. V 90. minutě se krásnou střelou z první prosadil Cigarini a Neapol se hnala za vyrovnáním. Rozhodčí nastavil pět minut a domácí toho náramně využili, Denis se totiž trefil hlavou a vyrovnal na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, blbci

Reagovat
smazaný uživatel

to si delaj prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

abate

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

skoda...takto scudeto nevyhrame..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele