28. kolo
14.03.2010 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - AS Bari 0:2

Olympijský stadion v Římě zažil další zklamání a opět se o něj postaralo Lazio. Biancocelesti po porážce 2:0 s Bari nadále hazardují se svojí účastí v příštím ročníku Serie A. Bari rozhodlo o svém vítězství v průběhu druhého poločasu, kdy se postupně trefili Almiron a Alvarez.

Lazio přitom začal aktivněji a v prvním poločase mělo několik slibných příležitostí. První z nich se naskytla Brocchimu, jenomže ten z voleje minul branku. Domácí také museli brzy vystřídat, Francelino Matuzalem si přivodil zranění a do hry musel německý reprezentant Hitzlsperger. Nový hráč na hrací ploše se brzy dostal do šance, Cristian Ledesma vypálil z dobrých 30 metrů a Hitzlsperger nedokázal z druhé vlny překonat Gilleta.

V 51. minutě šlo Bari tak trochu překvapivě do vedení. Brankář Nando Muslera nedokázal odvrátit centr z pravé strany do bezpečí a Almiron, ačkoliv bráněn, si našel cestu k míči a skóroval - 1:0 pro Bari. Za další devět minut, tedy zhruba po hodině hry zvýšil vedení Bari honduraský fotbalista Alvarez, ten převzal přihrávku mezi dvěma bránícími hráči a sprintem pelášil na branku domácích, obešel Musleru a do prázdné branky zvýšil na 2:0.

Lazio udělalo změny, ale kýžené branky to nepřineslo. Většina akcí římského klubu končili před pokutovým územím. Nicméně i tak se domácím naskytla jedinečná možnost návratu do utkání, Donati totiž údajně fauloval Cruze a hlavní sudí nařídil pokutový kop. Aleksandar Kolarov si ale vylámal zuby na brankáři Gilletovi, neproměněnou penaltou definitivně zrazil domácí na kolena. Hrdina předchozího momentu se pak vytáhl ještě jednou, a to sice po hlavičce Cruze. Bari výsledek 2:0 udrželo a připsalo si tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele