35. kolo
25.04.2010 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - AS Bari 3:0

Naděje na Ligu mistrů v Turíně stále žijí, Juventus totiž doma porazil Bari 3:0 a bude doufat ve ztrátu Sampdorie Janov. Hrdinou utkání se stal útoční Iaquinta, jenž vstřelil dvě branky, třetí zásah si připsal z pokutového kopu Alessandro Del Piero.

Bari mělo první vážnější příležitost v utkání, Vladimir Koman hlavičkoval a Buffon se zaskvěl dobrým zákrokem. Předvedl se i Jean-Francois Gillet, který se vytáhl při pokusu Amauriho po pasu Paola De Ceglieho. Stará dáma byla lepším týmem, Camoranesi se dostal dvakrát ke střele, ale ani jedna z jeho ran neskončila v síti. Po ruce Bonucciho se domácí dožadovali pokutového kopu, jejich výzvy však nebyly vyslyšeny.

Juventus se dostal do vedení až krátce po změně stran, ještě než ale Iaquinta vstřelil první branku, měl na kopačce gól Chiellini, jenž se dostal zblízka k zakončení, ovšem Gillet na brankové čáře předvedl dobrý zákrok. O chvíli později zahrozil Amauri, po jehož hlavičce zazvonilo břevno. Další útočná akce Juventusu už skončila gólem, Iaquinta sice byl v ofsajdu, nicméně rozhodčí hru pustil a italský reprezentační útočník se zbavil Gilleta a z úhlu trefil okrytou klec - 1:0 pro Juventus. Zanedlouho Iaquinta vstřelil druhý gól, jenže ten nebyl uznán. V prvním brankovém případě se jednalo o ofsajd a nyní, pokud byl, tak byl jen miminální.

Starou dámu to ale nemuselo mrzet, protože zhruba dvacet minut před koncem proměnil Alessandro Del Piero pokutový kop a Juve vedlo 2:0. Bari se mohlo dostat ještě do utkání, Zebina si málem připsal ukázkového vlastence, nebýt skvělého zákroku Gigiho Buffona. Bianconeri vstřelili do konce utkání ještě jednu branku, Candreva přesně našel Iaquintu a ten vstřelil svojí druhou branku v zápase a celkově třetí branku turínského celku.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To už snad musí být výhra Juventusu 2:1

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
JuveIt

No výborně. Teď ještě vyhrát ty poslední 3 zápasy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele