8. kolo
17.10.2009 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Juventus FC - ACF Fiorentina 1:1

Juventus a Fiorentina se opět střetly v utkání, které moc gólů nepřineslo. Juventus si bod doma ponechá pouze díky Amauriho ukončení svého osmiměsíčního gólového půstu.

Utkání začalo jedním menším paradoxem - Momo Sissoko odehrál své první utkání v letošní sezoně a již po šedesáti sekundách viděl žlutou kartu za simulaci. Fiorentina se hned o tři minuty později dostala do vedení svým typickým protiútokem. Průnik Stevana Jovetiće byl ozdoben přesným centrem na Juana Manuela Vargase, jenž vstřelil úvodní branku utkání.

Juve se snažilo co nejrychleji odpovědět. Když se už se zdálo, že po spolupráci Sissoka s Diegem dojde k vyrovnání, na poslední chvíli přispěchal Alessandro Gamberini a srovnání skóre na chvíli oddálil. Po osmnácti minutách totiž perfektním nízkým centrem našel Fabio Grosso Iaquintu, který ještě posunul lépe postavenému Amaurimu, pro nějž to byla od února první branka.

Do konce prvního poločasu měli více příležitostí hosté, ale jak s pokusem Jovetiće, tak i Vargase si Buffon dokázal poradit. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Ihned po nástupu ze šaten vykombinovali Diego s Iaquintou defenzivu Fiorentiny, kterou reflexním zákrokem proti Sissokovi zachránil Frey. Vzápětí se něco podobného zopakovalo, nicméně Sissokova hlavička našla pouze Iaquintu.

Juventus pokračoval ve svém náporu, po rohovém kopu jen těsně nad břevno hlavičkoval Melo. Největší šanci závěru utkání ale spálil střelec čtyř branek z posledních dvou utkání Gilardino, jenž nedokázal do branky nasměrovat centr Adriana Mutua.

Autor: Daniel Polách / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konecne bude Serie A opet na Sport 1!!!! Uz zadna PD ale od ted Serie A !!! Forza Italia

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Fior neprosadila více

Reagovat
JuveIt

Mohli jsme vyhrát. Škoda. Trochu bych poopravil to vaše rewiew. Při tom našem golu nahrával do šestnáctky Poulsen a ne Grosso.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele