33. kolo
11.04.2010 15:00 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

Bologna FC - SS Lazio 2:3

Výrazný krok vstříc záchraně v nejvyšší italské soutěži učinili fotbalisté Lazia Řím, kteří naplno bodovali v Boloni. Utkání se ale pro Biancocelesti nevyvíjelo vůbec dobře, domácí vedli zásluhou Guany a Portanovy už 2:0, jenže Mauri do poločasu snížil a ve druhém dějství dokonali obrat Dias s Rocchim.

Domácí se dostali do vedení ve 12. minutě utkání, obránce Biava zaváhal, když míč neodkopl razantně do bezpečí, toho pochopitelně domácí využili - Modesto našel volného Guanu a ten nekompromisní střelou překonal Nanda Musleru - 1:0 pro Boloňu. Za další čtyři minuty bylo s Laziem ještě více zle, Adailton našel z rohového kopu Portanovu a pro toho už nebyl problém vstřelit hlavou branku - 2:0 pro Boloňu. Hosté se dostali do první šance až ve 40. minutě, jenže Zarateho střela ke snížení nevedla.

Laziu si ještě do poločasu přeci jenom podařilo vstřelit klíčovou kontaktní branku, Kolarov přihrál osamocenému Maurimu a ten nekompromisní dělovkou nedal Vivianovi vůbec žádnou šanci - 2:1.

Po změně stran byli hostující fanoušci a nejen oni svědky šokujícího obratu. Útočník Rocchi napálil břevno, míč se pak odrazil do skrumáže hráčů a vše chtěl vyřešit odkopem Raggi, jenže ten přitom nešťastně trefil Diase a od něho míč skončil v brance. Šťastná branka znamenala vyrovnání na 2:2. Za dalších pět minut už Lazio vedlo, Zarateho přihrávku šikovně posunul patičkou Brocchi na Rocchiho, který bez problému překonal Viviana. Brankář Boloni měl tu smůlu, že Rocchiho zakončení šlo do jeho protisměru - 3:2 pro Lazio Řím.

Hra se pak do konce utkání uklidnila, Lazio si vedení hlídalo a Boloňa nebyla schopná na senzační obrat zareagovat. Biancocelesti tedy vyhráli 3:2 a jejich situace ohledně záchrany začíná být růžová.

Autor: Ondřej Linhart / football.italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele