3. kolo
13.09.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Bologna FC - Chievo Verona 0:2

Chievo poprvé v letošní sezoně vyhrálo a celkově si připsalo první tři body. Naopak první porážku zaznamenala domácí Bologna, ta inkasovala v prvním poločase dvě branky, ze kterých už se nevzpamatovala.

Pro domácí přišel první šok už v 18. minutě, to se dostalo hostující Chievo překvapivě do vedení. Dlouhý balon převzal Pellissier a pro Pinziho už nebyl problém skórovat. Brankář Viviano nemohl s touto situací nic dělat. "The Flying Donkeys" zanedlouho přidali druhou trefu a znovu u toho byl nepostradatelný Pellissier. Mantovani si vyměnil balón s Bogdanim, přičemž celou akci dokončil krásnou střelou z první Sergio Pellissier - 2:0 pro hosty. Bologna nevěřila vlastním očím, a než se rozkoukala, prohrávala 0:2, jenomže ze strany Chieva to nebylo všechno. Třetí branku mohl přidat Bogdani, jeho hlavičku však Viviano perfektně zneškodnil.

Bologna se v průběhu druhého poločasu zlepšila, ale na dvě branky z prvních pětačtyřiceti minut už zareagovat nedokázala. Výsledek nezměnily ani pokusy domácího Osvalda, dvakrát se dobře vyznamenal Sorrentino. Hosté vyhráli 2:0 a konečně si připsali body do ligové tabulky, Bologna po dvou cenných remízách ztratila všechny tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

bologna vyhra a 1.p polcas bude remiza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele