20. kolo
17.01.2010 15:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Atalanta BC - SS Lazio 3:0

Na domácím stadionu konečně zabrala Atalanta Bergamo a v prvním poločase prakticky znemožnila Lazio třemi brankami. Ve druhém poločase už branka nepadla a Atalanta může slavit velmi důležitou výhru 3:0.

Atalanta začala utkání velmi dobře a již brzy vedla 2:0. Nejprve Tiberio Guarante našel z přímého kopu Doniho a ten hlavou vstřelil úvodní gól utkání - 1:0. Neuplynulo ani pět minut a Doni se prosadil podruhé, Podoin vybojoval míč a Doni z voleje zvýšil na 2:0 pro Atalantu. Domácí v utkání naprosto dominovali, v další šanci přestřelil aktivní Doni a branku rovněž netrefil útočník Tiribocchi. Ve 35. minutě přidal třetí gól Atalanty Simone Padoin, jenž se prosadil po spolupráci s Donim - 3:0. Lazio žádnou šanci nemělo a trenér Ballardini pochopitelně udělal změny v sestavě.

Římanům to však nešlo ani ve druhém dějství, navíc v 72. minutě musel opustit hrací plochu Floccari, jenž si poranil stehno. V závěru uchránil Lazio od potupného výsledku 0:4 Nando Muslera, jenž v čisté šanci vychytal Belliniho. Laziu se utkání vůbec nepovedlo a Atalanta může slavit velmi cenou a především důležitou výhru 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele