7. kolo
04.10.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Atalanta BC - AC Milán 1:1

Další ztrátu utrpěl AC Milán, Rossoneri pouze remizovali v Bergamu s Atalantou 1:1 a i nadále se trápí. Svěřenci trenéra Leonarda prohrávali po brance Tiribocchiho a remízu zajistil až v poslední desetiminutovce střídající Ronaldinho.

Atalanta zahájila utkání pokusem Radovanoviče, ale Storari v brance Milána nemusel zasahovat. Hodně důrazný byl pak v souboji s Nestou Tiribocchi, útočník Atalanty povalil Nestu na zem a následně skóroval, branka pochopitelně nebyla pro faul uznána. Na druhé straně se také ocitl míč v síti. Seedorf totiž odcentroval na hlavu Huntelaara, který ale stál v mírném ofsajdu. Ve 21. minutě se už diváci mohli začít naplno radovat, v pokutovém území Milána se nejlépe ze všech zorientoval Tiribocchi a střelou k tyči poslal Atalantu do vedení - 1:0. Jenže pak svůj celek oslabil Radovanovič, jenž obdržel během chvíle dvě žluté karty a byl vyloučen. V prvním poločase pak oba celky neměly výrazné momenty, Padoin vystřelil do boční sítě a Nesta nedokázal na zadní tyči pořádně usměrnit do branky Pirlův centr. Když pak Tiribocchi přestřelil, vedla Atalanta po prvním poločase 1:0.

Druhý poločas byl zcela ve znamení stíhající jízdy Milána. Hned na úvod se objevil sám před Consiglim Alexandre Pato, ale brazilský útočník trefil jen samotného brankáře. V 65. minutě zas vyslal svojí střelu netradiční střelec Nesta a vybojoval rohový kop. Rossoneri se nedočkali vyrovnání ani po dvou stoprocentních šancích Clarence Seedorfa. Záložník milánského AC nejprve namířil z dobré pozice do míst, kde stál připravený Consigli, a o chvíli později mu chyběly ke skórování milimetry. Branka jako by byla pro AC Milán zakletá, další jedovatá střela Seedorfa šla těsně nad. Střelecké trápení Milána ukončil až Ronaldinho. Brazilský útočník si zpracoval míč na prsou a takovým ťuknutím překonal brankáře Consigliho - 1:1. Do konce utkání byl Milán lepší a mohl i vyhrát, Seedorf však znovu Consigliho nepřekonal, navíc po své střele reklamoval ruku jednoho z obránců Atalanty. Zvrat v utkání nenastal, a tak si oba celky připisují bod.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-1(0-0,Pato)

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 - PIRLO , PATO

Reagovat
smazaný uživatel

21 minuta bergamo vede 1:0 Tiriboccihi

Reagovat
smazaný uživatel

39 minuta bergamo má červenou

Reagovat
smazaný uživatel

na žluté karty 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

83 minuta 1:1 ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

KONEC 0 - 0

Reagovat
smazaný uživatel

Ac:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

noro666 si totalny DEB*L

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele