33. kolo
11.04.2010 15:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

AS Livorno - Udinese Calcio 0:2

Podobně jako Lazio si důležitou výhru připsalo Udinese. To vyhrálo v Livornu 2:0 a svého soupeře takřka odsoudilo do Serie B. Strůjci dvoubrankového vítězství se stali Sanchez a Di Natale, jenž si zároveň upevnil vedoucí pozici v tabulce nejlepších střelců.

Na stadionu Armanda Picchiho se diváci dočkali první branky v osmé minutě a vstřelili jí hosté, Islův dlouhý pas si v pokutovém území zpracoval Alexis Sanchéz a ačkoliv byl obtěžován, dostal se k zakončení a otevřel skóre utkání - 1:0 pro Udinese. Ještě před touto brankou měl stoprocentní příležitost Antonio Di Natale, jeho střelu Rubinho vytáhl nad břevno. Ve 35. minutě vedlo Udinese 2:0, Pepe přihrál Di Natalemu a letos nejlepší střelec Serie A z první překonal Rubinha. Samir Handanovič v brance Udinese neměl příliš mnoho práce, větší nebezpečí znamenala pouze hlavička Nica Pulzettiho, tu však slovinský reprezentant zneškodnil.

Handanovič si nadále poradil i se střelou Mozarta a Udinese stále vedlo 2:0. Tento výsledek se hrubě nelíbil domácím fanouškům, kteří následně vhodili světlici na hrací plochu, hra proto měla krátkou pauzu. Po vyřešení všech problémů se mohlo zase začít hrát, ale Livornu se prostě nedařilo. Což o to, šance tu byly, jenže ve druhém poločase ukázal své umění Handanovič. Porážka 0:2 znamená pro domácí téměř jistý sestup.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele