8. kolo
18.10.2009 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Livorno - Città di Palermo 1:2

Palermo dokázalo navázat na úspěšné představení proti Juventusu Turín a tentokrát zdolalo poslední Livorno. To sice ukončilo střelecký půst, nicméně poslední příčku neopustilo. O výhře rozhodla branka Balzarettiho devět minut před koncem.

Ve 21. minutě si Livorno vytvořilo obrovskou šanci. Pieri poslal dlouhý centr směrem do pokutového území Palerma, na ten si naskočil Pulzetti, ale Rubinho ho z bezprostřední blízkosti famózně vychytal. Zakončení hlavou nevyšlo ani Rivalovi, proti kterému nemusel Rubinho ani zasahovat. První poločas přeci jenom tolik šancí nepřinesl, a tak se šlo do šaten za stavu 0:0.

Po změně stran zlomilo Livorno střelecké prokletí a ukončilo dlouhodobou sérii bez vstřelené branky. Pulzetti vyslal na branku Palerma střílenou přihrávku, kterou zužitkoval Danilevicius - 1:0 pro Livorno. Radost domácího celku však netrvala příliš dlouho, hned za dvě minuty vyrovnal Miccoli. Budan mu kolmo přihrál a Miccoli před vyběhnutým De Luciou nezmatkoval - 1:1. Livorno pak přeci jenom mohlo znovu vést, Candreva vypálil, k míči se dostal Pulzetti, ale branku soupeře přestřelil.

Skóre se nakonec přelilo na stranu hostů, Cassani nacentroval na Balzarettiho, který střelou z první propálil De Luciu a zároveň strhl vedení na stranu sicilského celku - 2:1 pro Palermo. Těsně před koncem se ještě dožadoval penalty Lucarelli, ale Livornu nebylo přáno.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele