10. kolo
28.10.2009 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Livorno - Atalanta BC 1:0

Livorno navázalo na skvělý výsledek z Říma a poprvé v letošní sezoně doma vyhrálo. Vzestup Livorno odnesla Atalanta, která na stadionu Armanda Picchiho prohrála 1:0. Autorem jediné branky je Leonardo Martín Miglionico.

Domácí se už po dvou minutách hry dožadovali odpískání pokutového kopu. Tiberio Guarante šel do skluzu, přičemž zasáhl Cristiana Lucarelliho, nicméně rozhodčí penaltu neodpískal. V prvním poločase se ale nehrál dobrý fotbal, šancí bylo málo a diváci se na stadionu nudili. Livorno do příštího zápasu nebude moci počítat s útočníkem Lucarellim, který obdržel po faulu na Talamontiho žlutou kartu, a ta pro něj znamená stop na další utkání. V závěru prvního dějství ještě došlo k vynucenému střídání, Antonio Filippini utrpěl zranění a do hry musel Marchini.

Nico Pulzetti si vytvořil dvě zajímavé příležitosti, ovšem ani jedna neskončila v brance Bergama. V 68. minutě padla první, a také jediná branka utkání. Miglionico se trefil hlavou, přičemž měl na tom velký podíl brankář Consigli, jenž Maglionicovy celou branku poněkud usnadnil. Hostující trenér si čtvrthodiny před koncem dovolil stáhnout z hry Doniho, což se samotnému kapitánovi vůbec nelíbilo. Atalanta navíc bez něj už nedokázala na branku Livorna reagovat.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele