15. kolo
06.12.2009 15:00 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

AC Siena - Calcio Catania 3:2

Zajímavá přestřelka byla k vidění i na stadionu Artemia Francchiho. Domácí Siena nakonec zvládla zápas s Catanií a vyhrála 3:2. Hosté přitom dvakrát vedli, ale ani to jim nestačilo k bodovému zisku. Dvěma branky se blýskl hostující Martinez.

Siena byla před tímto zápasem na posledním místě, a proto potřebovala v domácím prostředí nutně zvítězit. Nicméně dobře zrovna neodstartovala, první šanci zápasu měl na svědomí hráč Catanie, respektive Morimoto, ale brankář Curci s pomocí své nohy šanci zlikvidoval. Ve 14 minutě už to bylo 1:0 pro hosty. Catania rozehrávala standardní situaci, tu střelou z první dostal do sítě Jorge Martinez. Zanedlouho to mohlo být 2:0 pro hosty, nebýt brankáře Curciho, který vytáhl parádní zákrok proti Ledesmovu lobu. První šanci Sieny měl až ve 36. minutě Terlizi, jím zahrávaný přímý kop se mezi tři tyče Andujarovy branky nevešel.

Bianconeri nehráli dobře, a tak došlo o poločasu ke střídání a hned bylo ze strany Sieny vidět zlepšení. Maccaroneho přesnou přihrávku dopravil do branky Calaio - 1:1. Ovšem uběhlo sotva pět minut a hosté opět vedli. Bellusci poslal centr na Martineze, jenž se výškově prosadil i mezi dvěma obránci - 2:1 pro Catanii. Uběhlo 60 sekund a bylo to 2:2. Terzi přehlavičkoval Spolliho a vsítil tak vyrovnávací branku. Přestřelka pokračovala v 61. minutě, to naservíroval Maccarone pěknou přihrávku Paoluccimu, a ten jí nepohrdl - 3:2. Siena tak dokázal otočit nepříznivý stav ve svůj prospěch. V závěru Curci vychytal Adriana Ricchiutiho a Siena mohla po delší době slavit vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele