13. kolo
22.11.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Atalanta BC 0:2

Siena nezvládla důležité utkání s Atalantou, ačkoliv postrádala štěstí. Nejprve totiž gólu několikrát zamezila branková konstrukce a Paolucci neproměnil penaltu.

Orobici do utkání vstupovali bez klíčového dua Cristiano Doni, Tiberio Guarente a nastoupit nemohli ani Jaime Valdes, Tomas Manfredini a Barreto. Siena udělala v základní sestavě také několik změn, včetně brankářského postu, kde Curciho nahradil Pegolo. Úvod zastihl v několika šancích Sienu. První si vytvořit po obejití dvou obránců Massimo Maccarone, ale Consigliho neprostřelil. V další šanci se ocitl po Finiho trestném kopu Terzi, ale trefil břevno. Ani do třetice Sieně útok nevyšel úplně podle představ, vynikající zákrok proti Finimu vytáhl opět Consigli. Z protiútoku mohl udeřit Acquafresca, ale v novém působišti mu zatím není přáno vstřelit branku.

Skóre se nakonec změnilo pár minut po přestávce, po Ceravolově rohovém kopu se hlavičkou trefil Tiribocchi. Acquafresca si v další šanci musel myslet, že ho snad v dresu Atalanty někdo zaklel, protože to, co nedal, bylo skutečně trestuhodné. Dvaadvacetiletému forvardovi stačilo doklepnout míč do prázdné branky po Padoinově střele, jenže Acquafresca neuvěřitelně minul. Nakonec se ale přeci jen dočkal. V 67. minutě ho spoluhráči nechali zahrávat pokutový kop a při něm se už Acquafresca nemýlil. Navíc rozhodl o konečné výhře Atalanty, ačkoliv Siena dělala všechno pro to, aby zápas zdramatizovala. Jenže co naplat, když Calaiův trestňák zneškodní břevno a Finiho dorážku pro změnu tyč a nakonec nepomůže ani šance v podání penalty, kterou nepromění Paolucci. Nic jiného než oči pro pláč, protože Siena zůstává po další prohře poslední.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele