20. kolo
17.01.2010 15:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

AC Milán - AC Siena 4:0

AC Milán využil zaváhání Interu a přiblížil se mu už na šest bodů, přičemž má zápas s Fiorentinou k dobru. Hvězdou jednoznačného utkání se stal Ronaldinho, který zaznamenal hattrick, jednu branku vstřelil Borriello. Utkání hodně ovlivnila červená karta Curciho, Siena tak hrála prakticky celý zápas v oslabení.

Milánský celek šel po vítězství už od úvodní minuty, ve 3. minutě utkání se pokusil akrobaticky zakončit Ronaldinho, ale hodně přestřelil. O několik minut později už si mohl vychutnat gólovou radost, brankář Curci totiž fauloval pronikajícího Borriella a rozhodčí nejenže nařídil pokutový kop, ale také brankáře Sieny vyloučil, Ronaldinho penaltu bezpečně proměnil - 1:0 pro Milán. Aktivita Rossoneri však neustala, Beckham nacentroval na hlavu Borriella a ten přestřelil. Siena nebyla příliš nebezpečná, ovšem jednu stoprocentní šanci v prvním poločase přeci jenom měla, Maccarone se procpal mezi Nestu a Silvu, ale v blízkosti Didy přestřelil. AC Milán dal v prvním poločase ještě jeden gól, Andrea Pirlo nacentroval do pokutového území a Marco Borriello z těžké pozice vstřelil nádhernou branku - 2:0.

Ve druhém poločase přišla velká chvíle Ronaldinha, ten nejprve zazdil dvě obrovské šance, přičemž scénář byl stejný, Ronaldinho se prokličkoval až k brankáři Pegolovi, ale branku vždy minul. V 72. minutě už to bylo 3:0, po rohovém kopu vstřelil svojí druhou branku v zápase Ronaldinho, Pegolo však mále jeho hlavičku chytil. Ronaldinho byl hodně vidět a v závěru utkání dovršil populární hattrick, někdejší hráč Barcelony nádhernou střelou do pravého horního rohu uzavřel skóre utkání na 4:0. Oslabená Siena ještě předtím mohla snížit, ale Dida si připsal perfektní zákrok. Milán znovu vyhrál jednoznačným poměrem a přiblížil se vedoucímu Interu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán 4:0 AC Siena (Inzaghi,Ronaldinho,Pirlo,Ronaldinho)

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že dneska bez problémů (2:0)...forza Milan

Reagovat
zelda

3:1 (Inzaghi, Inzaghi, Ronaldinho - Maccarone)

Reagovat
smazaný uživatel

Letos bude titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho sa tusim rozbieha zasa k svetlym zajtrajskom a super vykonom

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho moc pěkně , doufám že je to odrazový můstek k těm výkonům co předváděl ve svém nejlepším období !!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milán a fantasticky Ronaldinho teraz keď sa už rozstrielal dúfam že neodíde do Botafoga urobil by blbosť kedy tam prestúpi.

Reagovat
Jankul18

Forza MILAN

Forza Ronaldinho

Je to krasa co ted AC predvadi, doufam ze to potvrdí proti Interu

Reagovat
smazaný uživatel

forza milán

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldinho per sempree!!!! aac milan vyhraje scudetto :_) a verim ze se nemene zviditelni v LM:-P!'!!!

Reagovat
smazaný uživatel

letos by aw mohli vytáhnout oba Milánský kluby v LM, jak teda Inter nesnášim, tak Chelsea ještě víc a myslim, že by jí mohli překvapit :) o AC nepochybuju MU je teď v krizi a AC se veze

Reagovat
smazaný uživatel

by se v LM... nevim co to blbne...

Reagovat
smazaný uživatel

No stim scudettem to vidim tak 50 na 50 s Interem i když Inter nenávidim.Ale forza DINHO FORZA RONNIE.Jo a v LM teď vyřadí Manchester na Rooneyho nasadí Silvu a Nestu na Giggse GAtussa a zbytek není hrozba Pato pronikne přes pomalého Vidičetan ho sfauluje a Ronaldinho s Penalty 1:0 potom po průniku Ronaldino nacebtruje Frdinand odhlavickuje na Boriella 2:0.Ano vyhraje ACM.FORZA MILAN.FORZA RRROOOOOONNALDINHOOOOOOOOOOO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele