2. kolo
14.09.2008 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

US Lecce - Chievo Verona 2:0

Souboj nováčků letošní Serie A dopadl lépe pro fotbalisty Lecce. Chievo nedokázalo navázat na domácí vítězství s Regginou, kdežto Lecce napravilo zaváhání z Turína. Výhru 2:0 zařídili Caserta a Castillo.

Už ve 2. minutě měl obrovskou příležitost na skórování Daniele Cacia, ke kterému se dostal míč z rohového kopu, ale brankář Chieva perfektně zakročil. Další šanci měl Tiribocchi, ale v důležitém momentu byl v postavení mimo hru. Ve 25. minutě se dostali ke slovu i hosté, když volej Luciana šel jen těsně nad branku Lecce. Chievo i nadále útočilo, ale jak šance Pellissiera, tak i pokus Italiana zůstaly nevyužity.

Branky začaly padat až ve druhé polovině dějství. Hned za dvě minuty, tedy ve 47. minutě otevřel skóre utkání Fabio Caserta. Záložník Lecce dokončil perfektní práci Guillerma Giacomazziho – 1:0. Vyrovnání mohl přinést střídající Mauro Esposito, jenomže byl včas zastaven dobrou defenzívou domácích. Chievo se nemohlo dostat do tlaku, navíc v 83. minutě podruhé inkasovalo, tentokrát z kopačky Castilla. Brazilský forvard vstřelil svou první branku v Serii A. Lecce tak odčinilo vysokou porážku s FC Turín a připsalo si první tři body v sezoně za vítězství 2:0 nad Chievem Verona.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Můj tip: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

verona vyhraje tesne 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

verona vyhraje 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Beretta získal nakonec potřebné posily bez kterých to nešlo(viz Toro). Proto věřím, že Lecce na vlastním stadionu zvítězí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele