3. kolo
21.09.2008 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

US Lecce - AC Siena 1:1

Na stadionu Via Del Mar se v zápase domácího Lecce se Sienou zrodila remíza 1:1, což znamená, že oba týmy mají po třech kolech na svém kontě 4 body. Hosté se dostali do vedení zásluhou Daniela Ficagny, jenomže ve druhém poločase vyrovnal Fabio Caserta.

Hostující Siena zahájila utkání mohutný náporem, nejprve ve své šanci selhal Daniele Galloppa, poté polonůžkami zahrozil Houssine Kharja, ale ani on nebyl úspěšný. Lecce na sebe nenechalo dlouho čekat, s přímým kopem Andrey Zanchetty měl plné ruce práce brankář Gianluca Curci. Domácí poté drželi mnohem častěji míč na svých kopačkách, ale výsledný efekt to nemělo, naopak to byla Siena, která otevřela skóre utkání. Daniele Ficagna nádhernou střelou z první prostřelil brankáře Benussiho.

Ve druhém poločase mohl zvýšit Houssine Kharja, jenomže jeho průnik na poslední chvíli zastavila obraná dvojice Stendardo - Antunes. Aktivnější Lecce se po zásluze dočkalo kýženého vyrovnání. Přímý kop se stočil na hlavu Fabia Caserty a ten vyrovnal na 1:1. Vyrovnávací branka domácí fotbalisty značně nabudila, Giacomazziho přesná přihrávka našla aktivně hrajícího Zanchettu, ale ten neuspěl. Tentýž hráč mohl ještě strhnout vedení z přímého kopu, ale nestalo se tak. Stejně si vedl i hostující Tribocchi, a tak se Lecce rozešlo se Sienou smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude velký zápas pro trenéra Maria Berettu, který zachránil Sienu před rokem. Nyní ale musí zahodit svoje bývalé svěřence za hlavu. Lecce je mírný favorit, já přesto věřím v remízu nebo i výhru venkovních Robur. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Simone Tiribocchi, přezdívaný "Una macchina da gol", snad nedá gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele