3. kolo
21.09.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - SSC Neapol 0:0

Udinese nedokázalo na domácí půdě porazit Neapol, která posledních dvacet minut dohrávala o desíti. Již podruhé ve stejném počtu utkání se totiž nechal vyloučit Fabiano Santacroce. Friuliani ale výhodu nevyužili a s Neapolí se rozešli bez branek.

První výraznější šance utkání přišla po čtvrthodině hry, kdy Gargano vyslal na steč Vitaleho, jenž ovšem levačkou pálil do boční sítě. Hrozili ale také domácí a v největší šanci se po velké hrubce Santacroceho ocitl Di Natale, jenž se řítil na brankáře Iezza. Ten ovšem dobře přečetl hru, proti domácímu útočníkovi vyběhl a šanci zneškodnil. K další konfrontaci obou hráčů došlo při trestném kopu zahrávaným Di Natalem, ale úspěšnější byl opět neapolský gólman.

I po přestávce byly šance na obou stranách, v té první se octl Manuele Blasi, který pár sekund po úvodním hvizdu druhého dějství nastřelil břevno. K velkému sólu se na domácí straně nadechl Fabio Quagliarella, ale celá akce nakonec neskočila brankou, ale povedeným zákrokem brankáře Iezza. Poté předvedl tvrdý zákrok na Alexise Sancheze Santacroce, jenž již měl na svém kontě žlutou kartou, ale pro tentokrát se nad ním ještě sudí Orsato slitoval. O pár minut později to ale hostující hráč opět přehnal a po faulu na Domizziho byl poslán do šaten. Udinese sice tlačilo a snažilo se rozhodnout utkání ve svůj prospěch, ale Inlerův pokus z dvaceti metrů Iezzo vyrazil na břevno a Tissoneho pokus byl zblokován.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neapol vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 PRO UDINE

Reagovat
Xavi8

Jaktoze neni Hamsik v predpokladanej zostave?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele