16. kolo
14.12.2008 15:00 CET
3 : 3
(2:0)

Reportáž

Udinese Calcio - SS Lazio 3:3

Celkem šest branek bylo k vidění na stadionu Friuli, domácí Udinese vedlo už 3:0, jenomže Lazio pak předvedlo perfektní zvrat. Remíza 3:3 znamená pro Udinese další ztrátu a už šestý zápas po sobě bez výhry.

Římané začali aktivněji, ale volej Radua a přímý kop Ledesmy skončily mimo branku Handanoviče. V 9. minutě přišla první branka, dobrou práci odvedl Fabio Quagliarella, jenž do čisté šance poslal Antonia Di Nataleho. Italský internacionál neměl se zakončením žádné problémy, a tak domácí vedli 1:0. Hrál se velice útočný fotbal a Mobido Diakhité mohl srovnat, ovšem Samir Handanovič jeho pokus vytáhl na rohový kop. V 15. minutě to už bylo 2:0, opět kombinace Fabia Quagliarelly s Di Natalem, tentokrát zakončoval první jmenovaný.

O chvíli později to mohlo být dokonce 3:0, ale Juan Pablo Carizzo předvedl vynikající zákrok proti Quaqliarelovi a následně i proti střele z první Di Nataleho. Tato dvojice byla hodně aktivní a obraně Biancocelesti dělala velké problémy.

V 55. minutě přidal další branku opět Di Natale, přímý kop D’Agostina se odrazil k Di Natalemu, který následně z voleje prostřelil Carizza - 3:0. Lazio bylo zralé na ručník, ale překvapivě se ještě dokázalo vrátit do zápasu. Čtyři minuty po třetí brance Udinese snížil Mauro Zarate, Argentinec převzal pas od Ledesmy a přesnou trefou vykřesal pro hostující celek naději - 3:1. Dvacet minut před koncem utkání udělal Diakhité ze zápasu velké drama, k hráči Lazia se dostal míč po rohovém kopu a Diakhité ho poslal za záda Samira Handanoviče - 3:2. Dílo dokonal v 85. minutě nádhernou trefou Cristian Ledesma, tvůrce hry Lazia se trefil akrobaticky z dobrých dvaceti metrů. Pro Udinese to bylo vzhledem k vývoji utkání velké zklamání, nicméně Lazio si za nevzdaný zápas remízu 3:3 zasloužilo.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele