9. kolo
29.10.2008 20:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

SSC Neapol - Reggina Calcio 3:0

Hrdinou středečního duelu mezi Neapolí a Regginou se stal bezesporu domácí útočník German Denis, jenž soupeře sestřelil třemi brankami. Zároveň svou Neapol udržel v čele tabulky, po boku Udinese.

Neapol, která se na čele italské ligy ocitla poprvé po sedmnácti letech, nechtěl v zápase s poslední s Regginou nic ponechat náhodě a po sedmi minutách se ujala vedení. German Denis si v pokutovém území vyměnil přihrávku s Markem Hamšíkem, obešel obráncem a ranou pod břevno otevřel skóre.

Druhá branka přišla jen o devět minut později a odehrávala se ve stejném duchu. Tentokrát vyslal Hamšíka Lavezzi, ale slovenský záložník si místo střely pohrál s brankářem a poslal přihrávku na Denise, jenž již neměl problém zakončit.

Na Stadio San Paolo se po celý zápas hrálo jen na jednu branku a obrana hostů byla pod neustálou palbou. Tu na malý okamžik přerušilo zranění pomezního sudího, kterého musel nahradit čtvrtý rozhodčí Farina.

Brankáře Campagnola poté několikrát prověřil Ezequiel Lavezzi, ale hostující gólman nakonec kapituloval až v 63. minutě, kdy dokonal hattrick Denis. Neapoj již poté v poklidu dohrála utkání a udržela se na čele tabulky.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hamšik and company

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele