38. kolo
31.05.2009 15:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

SSC Neapol - Chievo Verona 3:0

Neapol v posledním ligovém utkání jasně přehrála Chievo 3:0 a skončila na dvanáctém místě. O výsledku bylo rozhodnuto po první čtvrthodině hry, kdy se spustil domácí brankostroj. Postupně se prosadili Francesco Montervino, Mariano Bogliacino a Inácio Piá.

Skóre utkání se otevřelo ve 4. minutě , kdy se střelou do horního růžku prosadil Montervino - 1:0 pro Naples. Hořký debut v brance Chieva si v nejvyšší italské soutěži připsal náhradní brankář Aldegani, který inkasoval ještě dvakrát. O čtyři minuty později po úvodní brance rozvlnil síť po druhé v zápase Bogliacino, na brance měl lví podíl Piá, který Bogliacinovi naservíroval přesný pas - 2:0. Ze strany domácích to rozhodně nebylo vše, v 18. minutě přihrál z levé strany Vitale Piovi a ten překonal 33 let starého brankáře Aldeganiho potřetí - 3:0 pro Naples.

Poté se hra přeci jenom více uklidnila a utkání už nemělo zdaleka takovou kvalitu jako v první čtvrthodině. Za zmínku stojí dvě šance Sergia Pellissiera, který nejprve minul branku a poté si s jeho pokusem poradil brankář Navarro. Hostující Sardo pak ve druhém poločase napálil břevno a ukazatel skóre ukazoval stále stav 3:0 pro domácí.

Závěr utkání byl hodně poznamenán řáděním domácích fanoušků, kteří na hrací plochy házeli výbušniny a dýmovnice. Pořadatelská služba nakonec vše zvládla a utkání se mohlo v klidu dohrát. Neapol si výsledek v klidu pohlídala a zvítězila 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele