29. kolo
22.03.2009 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - AC Milán 0:0

AC Milán si ve večerním utkání proti Neapoli připsal bod za remízu 0:0 a nadále mu patří třetí příčka, naopak hosté prohloubili svojí výsledkovou krizi a jejich postavení v tabulce se opět horší.

První poločas večerního šlágru mezi Neapolí a AC Milán toho příliš nenabídl. Jediným světlým momentem byla branka, kterou vsítila Neapol. Zalayeta hlavou překonal Didu, ale čárový rozhodčí odmával ofsajd. Jak se nakonec ukázalo, tak se o žádný ofsajd nejednalo.Tento přehmat rozhodčího mohl domácí mrzet, jelikož další gólovou šanci prvního poločasu stadion San Paolo neviděl.

Po změně stran se obraz hry nezměnil, Milán sice držel více míč na svých kopačkám, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracoval. Clarence Seedorf se sice dokázal uvolnit, jenomže následující střela byla příliš jemná na to, aby ohrozila branku domácích. Zhruba po hodině hry měla Neapol dvě velice slibné příležitosti. Nejprve se do centru nešikovně položil Mannini a o pár minut později vykouzlil Marek Hamšík přesný centr na Zalayetu, naštěstí pro hosty Zalayeta netrefil míč pořádně. Na druhé straně mohl Milán slavit, domácí obrana společně s brankářem Navarrem se nepohodla, míč už směřoval do prázdné branky, jenomže postrádal patřičnou rychlost.

Carlo Ancelotti poslal během druhého poločasu na hřiště Brazilce Kaká a Ronaldinha, ale k vyšší aktivitě Rossoneri to nevedlo. Naopak domácí celek stále více ohrožoval branku Milána, střela Lavezziho skončila jen těsně vedle. Do konce utkání se už nic závažného nestalo, takže si oba celky připsaly bod za bez brankovou remízu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

6:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele