35. kolo
09.05.2009 20:30 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Udinese Calcio 1:3

Lazio sice vedlo nad Udinese 1:0, jenže poté se hosté nadechli k velkému obratu a nakonec si z Říma vezou tři body za vítězství 1:3. Bianconeri si tak připsali pátou výhru v řadě.

Úvodní minuty zastihly v akci oba dva gólmany. Musleru ranou z úctyhodné vzdálenosti prověřil Quagliarella, na druhé straně Del Nero zkoušel Handanoviče. Po půlhodině hry se domáhal odpískání pokutového kopu Alexis Sanchez poté, co ho stáhl De Silvestri, ale sudí Stefanini pouze rozpažil. Krátce před přestávkou se Rocchiho zpětné přihrávce vytvořil ve vápně Udinese menší zmatek, míč ale nestihl do branky usměrnit Del Nero.

Po 11 minutách druhého poločasu byl k vidění na Stadio Olimpico první gól. Zarate připravil přesnou přihrávkou dobrou pozici pro Rocchiho, jenž tvrdou ranou otevřel skóre. O čtyři minuty později však již bylo vyrovnáno, další povedenou střelu předvedl Antonio Floro Flores, jenž nebyl na hřišti ani dvě minuty. Z hranice pokutového území přesnou ranou k tyči vyrovnal.

Zarate na druhé straně mířil dobře, ale míč nakonec pouze olízl břevno. Matuzalem dělovkou přestřelil. Další ránu ze 30 metrů vysílal opět Zarate, ale Handanovič ji kryl. Nakonec to bylo Udinese, které dokázalo otočit utkání ve svůj prospěch. Nádherný trestný kop předvedl D'Agostino, jehož střela se odrazila od bližší tyčky do branky. Muslera byl bez šance.

V 80. minutě si mohli hosté pojistit vedení, kdy klasický protiútok zakončoval přehozením Simone Pepe, jenže těsně před brankovou čárou míč odkopl Siviglia. Zarate poté na druhé straně opět obstřeloval branku, ale bezúspěšně. V pokutovém území pak navíc Siviglia fauloval Flora Florese a mohl být rád, že neviděl červenou kartu. Penaltu proměnil Quagliarella a rozhodl o výhře Udinese. V poslední minutě mohl stejný hráč přidat ještě čtvrtou branku, ale jeho pokus zastavilo břevno.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele