31. kolo
12.04.2009 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Udinese Calcio 0:2

Reggina si v domácím prostředí opět zkomplikovala záchranu, když nestačila na Udinese. Celé utkání hodně ovlivnily dvě červené karty, které obdržel domácí celek. Udinese využilo početní převahu až těsně před koncem utkání, když se dokázalo prosadit hned dvakrát.

Udinese mělo na začátku utkání velkou příležitost, jenomže Christian Puggioni zákrokem zneškodnil nebezpečný pokus Antonia Flora Florese a následná dorážka Asamoah Gyana šla nad. Floro Flores měl i další šanci na skórování, ale domácí brankář byl opět proti. Reggina také útočila, nejprve trefil pouze boční síť Franco Brienza a podruhé Fabio Ceravolo nedokázal prostřelit slovinského brankáře Handanoviče. Utkání bylo hodně vyrovnané a oba celky chtěly co nejdříve vstřelit úvodní branku. To se nepovedlo Emilu Hallfredssonovi ani Sanchezovi na straně Udinese.

Ve druhém poločase se na stadionu Oreste Granillo děly mnohem zajímavější věci. V 53. minutě obdržel domácí Barilla žlutou kartu a hned o minutu později i Maurizio Lanzaro, ten následně za protesty uviděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Navíc se po první žluté kartě kopala penalta, jenomže Domizzi přestřelil. V 62. minutě obdržel Barilla také druhou žlutou kartu a i on musel předčasně odejít ze hřiště. Hráčům Udinese se tedy naskytla šance přesilové hry. Hosté Regginu přikovali k brance a brankář Puggioni musel řešit jednu situaci za druhou. Reggina byla sice značně oslabena a povětšinu druhého poločasu se bránila, ale i ona mohla vstřelit úvodní gól. Vigiani byl stažen v pokutovém území Lukovičem a Reggině se naskytla penalta. Jenomže podobně jako v prvním případě jí exekutor neproměnil, Brienzovu střelu Handanovič chytil.

Hektický závěr pokračoval, v 85. minutě totiž vstřelil úvodní gól Floro Flores. Ten báječně využil přihrávky Pasquala a přesnou střelou se nemýlil - 1:0 pro Udinese. V nastaveném čase přidal Floro Flores ještě druhý gól, tentokrát dorazil do branky vyraženou střelou Quaqliarelly - 2:0. Udinese vyhrálo 2:0 a Reggina je stále na sestupové pozici.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele