16. kolo
14.12.2008 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - UC Sampdoria 0:2

Sampdoria Janov dokázala vyhrát na půdě Regginy a znovu se přiblížila horní polovině tabulky. Utkání přitom nebylo vůbec jednoduché, rozhodující trefu Sampdoria vstřelila až čtvrthodiny před koncem z pokutového kopu.

Hosté z Janova byli aktivnějším celkem ale šance Mirka Pieriho byla trestuhodně spálena. Špatně si vedl v zakončení i na druhé straně Edgar Barreto, ke kterému se dostal míč po rohové kopu, ale Barreto jej z dobré pozice neumístil do branky. Andrea Campagnolo pak musel vytáhnout dělovku Antonia Cassana z nějakých třiceti metrů.

Reggina měla v zakončení i trochy smůly, levačka Franca Brienzy byla tečována vedle a Ciccio Cozza napálil ve vyložené šanci spoluhráče Corradiho. Na druhé straně zkoušel štěstí střídající Marius Stankevicius, ale neúspěšně, v brance nakonec neskončil ani slibný přímý kop Antonia Cassana. Cassano měl i další vyloženou šanci, tu mu ale senzačně zhatil Campagnolo. Nicméně Sampdoria se přeci jenom dočkala, Bruno Cirillo fauloval v pokutovém území Cassana a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil Claudio Bellucci a proměněnou penaltou poslal Blucerchiati do vedení. Devět minut před koncem zápasu pečetil výhru hostí Padalino, Cassano mu sklepl dlouhý nákop od Stankeviciuse a samotný Padalino střelou překonal brankáře Campagnola. Sampdoria vyhrála 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele