2. kolo
14.09.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Reggina Calcio - Turín FC 1:1

Na stadionu Oreste Granillo se v souboji domácí Regginy s turínským FC zrodila remíza 1:1. Obě branky padly v prvním poločase a zasloužili se o ně Nicola Amoruso a vlastencem Marco Di Loreto.

Reggina se mohla dostat velice záhy do vedení, už ve třetí minutě totiž přímý kop Carmony skončil na břevně hostující branky. Tato šance mohla domácí mrzet dvojnásob, protože za deset minut hosté udeřili. Nicola Amoruso se v souboji jeden na jednoho zbavil obránce Valdeze a prostřelil brankáře Campagnola. Poté měl plné ruce práce Matteo Sereni, jenž zlikvidoval pokus Di Gennara a následnou šanci Bernarda Corradiho, jenž využil chyby obránce Samuela.

Alessandro Rosina mohl po skvělém slalomu poslat Turín do dvoubrankového vedení, ale ve finální fázi si ukopl míč a bylo po nadějích. Reggina se dočkala vyrovnání ve 43. minutě, když po velký zmatcích dotlačil míč do vlastní branky Marco Di Loreto. Nutné je však podotknout, že velký podíl na tom měla přihrávka Barilly. Strhnout vedení na opět na svojí stranu mohl znovu Amoruso, jenomže jeho nebezpečnou hlavičku uťal Campagnolo.

Poslední šance utkání měli a svědomí znovu Marco Di Loreto a Franco Brienza, ale ani jeden z nich nebyl přesný. Reggina si tedy rozdělila body za spravedlivou remízu 1:1 s Turínem.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Můj tip: 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pro turin

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele