18. kolo
11.01.2009 15:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Reggina Calcio - SS Lazio 2:3

Celkem pět branek bylo k vidění na stadionu Oreste Granillo, ovšem domácí Reggina si v něm za porážku 2:3 nepřipsala ani bod a zůstala na sestupové pozici. I vítězné Lazio zůstalo na sedmém místě, ovšem se ztrátou dvou bodů na šestou Florentinu. Hattrickem se blýskl Goran panděv.

Zápas přitom začal pro hostující Lazio katastrofálně, už ve třetí minutě fauloval brankář Carrizo pronikajícího Franca Brienzu a rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop. Brankář Lazia obdržel pouze žlutou kartu, takže to mohlo být pro hosty ještě horší. Ke značce pokutového kopu se postavil útočník Bernardo Corradi a penaltu proměnil - 1:0. To bylo ale všechno, co Reggina předvedla, do útoku se začali tlačit více hosté. Goran panděv ještě ve své první šanci na Campagnola nevyzrál, ovšem o chvíli později už se makedonský útočník radoval z vyrovnání. Střelou z první prostřelil brankáře Campagnola - 1:1. Zanedlouho Biancocelesti dokonali obrat, výtečný Mauro Zarate báječně prošel přes dva hráče a přesnou přihrávkou našel úspěšného Panděva - 1:2.

Reggina se začala z nepříjemného obratu dostávat až po skončení první půle, kdy na sebe střelou upozornil Bernardo Corradi, na druhé straně zas Campagnolo vychytal Mourada Meghniho. V 63. minutě Reggina srovnala na 2:2, zasloužil se o to střídající Ciccio Cozza, jenž po deseti minutách pobytu na hřišti nikým nehlídaný vyrovnal. Byla to hrubá chyba hostující defenzívy a po hodině hry se de facto začínalo od znova. Nerozhodný stav ale znovu příliš dlouho nevydržel, spolupráce Maura Zarateho a Gorana Panděva byla znovu úspěšná, Makedonec uzavřel střelou pod břevno hattrick a zároveň rozhodl celé utkání. Lazio Řím zvítězilo na půdě Regginy 3:2.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Olééééé No vida,jen tak dál chlape

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele