33. kolo
26.04.2009 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Juventus FC 2:2

Juventus se měl po třech zápasech bez výhry probudit na hřišti poslední Regginy, jenomže místo toho, aby bojoval o druhé místo, musel hned dvakrát dotahovat vedení soupeře a nakonec si odváží pouze bod za remízu 2:2. Na druhé místo tak poskočil AC Milán.

První šance si připsala Stará dáma. Ofsajdovou past nejprve překonal Iaquinta, ale branku netrefil. Po Del Pierově centru následně mířil do boční sítě Pavel Nedvěd. Na druhé straně hrozil Brienza. Ve 27. minutě se poprvé měnilo skóre, šok hostům připravil Barilla. Ten byl nechán osamocen na zadní tyči, když z pravé strany centroval Adejo. Pro Barillu již pak nebyl problém hlavičkou přesně zakončit.

Juve se poté hněvalo na sudího Saccaniho, když po zákroku Brocchiho na Del Piera nenařídil pokutový kop. Ve 37. minutě zasáhlo Starou dámu další zranění, odstoupit musel Marchisio. Obrovskou šanci na srovnání měl Mauro Camoranesi, před nímž se otevřela zcela volná cesta do branky, jenže hostující záložník nepochopitelně přestřelil. V další akci Juventusu riskoval červenou kartu gólman Regginy Puggioni, jenž rugbyovým zákrok zastavil na branku se řítícího se Del Piera. Nakonec inkasoval pouze žlutou kartu. Výsledný trestný kop vyústil ve střelu Del Piera, kterou pokryl Puggioni.

Krátce po přestávce již sudí za faul v pokutovém území penaltu odpískal, ačkoliv zákrok Adeja nebyl takový jako ten Brocchiho v prvním poločase. Pokutový kop nicméně proměnil Del Piero a srovnal. V 69. minutě uštědřila Reggina Juventusu další ránu. Parádní ranou ze třiceti metrů se trefil Emil Halfredsson a připsal si svou první branku v italské nejvyšší soutěži. Za hosty se snažil vyrovnat Iaquinta, al jeho pokus z pod břevna vyškrábl Puggioni. Z následného rohového kopu připravil míč pro rozběhnutého Zanettiho míč opět Iaquinta a hostující záložník z voleje vyrovnal na 2:2. Víc se již na Stadio Granillo nestalo, takže si domácí Reggina odnáší překvapivý bod.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele