15. kolo
07.12.2008 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Bologna FC 2:2

Další, v pořadí už pátou remízu po sobě, si připsala Bologna, tentokrát si veze bod ze hřiště Regginy. Duel dvou týmů, které se pohybují v sestupovém pásmu, tedy neměl vítěze.

První zahrozil Marco Di Vaio, ale jeho rána postrádala jak přesnost, tak i razanci. Lépe si nevedl ani Franco Brienza, jenž v zakončení nastřelil obránce Boloni Morase. Brienza byl i u další akce domácích, kterou sám zakončil, Reggina z toho vytěžila pouze rohový kop. Souboj Brienzy a brankáře Antonioliho pokračoval, brankář Boloni fantasticky vytáhl i jeho další velmi nebezpečnou střelu. Byl to Bernardo Corradi, který zlomil Antonioliho neprůstřelnost v tomto utkání, někdejší útočník Parmy či Lazia nepohrdl přihrávkou, kterou mu nabídl po přímém kopu Franco Brienza - 1:0. V prvním poločase další branka nepadla, a tak se šlo na poločas druhý.

V něm se snažila Bologna co nejrychleji vyrovnat, což se jí podařilo v 52. minutě zásluhou Valianiho. Útočník Boloni předvedl dobrou levačku, kterou se trefil hned z první do sítě Campagnola - 1:1. Tento stav ale hostům dlouho nevydržel, hned za další čtyři minuty vrátil zpět vedení na domácí stranu Edgar Barreto. K tomu se dostal míč po rohovém kopu, při kterém obrana hostí zcela propadla - 2:1. Hra byla v tuto chvíli velice otevřená a v 61. minutě padla další branka. Valiani předložil přesnou přihrávku Marcu Di Vaiovi a ten pohodlně vyrovnal na 2:2. Reggina mohla znovu vést, ale výsledek 3:2 odmítl výtečný brankář Antonioli, který vystavil stopku Cozzově střele z první. Souboj dvou celků bojující o záchranu skončil smírně 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele