26. kolo
01.03.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Reggina Calcio - ACF Fiorentina 1:1

Poslední Reggina Calcio obrala o body další celek z popředí tabulky. Po AS Řím si na Oreste Granillo vylámala zuby také Fiorentina. Její čtvrté místo je v ohrožení, neboť pokud AS Řím večer vyhraje tak se na Violu bodově dotáhne. Domácí zůstávají poslední.

V samém začátku utkání byla nebezpečnější domácí Reggina. Nejprve otestoval Freye svou hlavičkou Bernardo Corradi, poté už se měnilo skóre. Dlouhý míč Ciccia Cozzy se odrazil k Alessiu Sestuovi, který z dvaceti metrů z half-voleje vymetl Freyovi šibenici. Vedení však domácím nevydrželo dlouho. Franco Semioli obehrál Bruna Cirilla u postraní lajny a poslal míč do ohně. Mutuova střela byla ještě sražena, ale dorážka Bonazzoliho si již cestu do sítě našla.

Alessio Sestu se následně řítil na branku, ale sestřelil jej Juan Manuel Vargas. Domácí tvrdě žádali červenou kartu. Sudí jej však "ocenil" jen žlutě. Druhý poločas začal s velmi těžkým rozhodnutím sudího. Felipe Melo zkosil Cozzu přímo na lajně velkého vápna, a pokud se čára počítá do pokutového území, pak by měla být penalta. Sudí Bergonzi však nařídil jen přímý kop. Bernardo Corradi z nařízeného přímého kopu přestřelil.

Brankář Puggioni vyrazil přímý kop pouze před sebe, ale Emiliano Bonazzoli nedokázal dorážku hlavou usměrnit do sítě. Reggina byla velmi blízko vstřelení branky čtvrthodinu před koncem. Brienza svým centrem našel Cozzu, jehož hlavičku skvělou reakcí vyrazil Frey do břevna! V závěru utkání ještě Puggioni vyrazil střelu Donadela, skóre se však již neměnilo.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

alberto hodne chybel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele