36. kolo
17.05.2009 15:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Juventus FC - Atalanta BC 2:2

Juventus nevyužil zaváhání milánského AC a v domácím utkání pouze remizoval 2:2, čímž si opět zkomplikoval třetí pozici. Stará dáma měla i několikrát velké štěstí, to když hráči Atalanty namířili několik svých pokusů do brankové konstrukce.

Už ve druhé minutě se trefil Cigarini a v 15. minutě mohla Atalanta vést vyšším rozdílem, ale aktivního Plasmatiho skvěle vychytal Buffon a před dorážejícím Garicsem zahrál De Ceglie do autu. Juventus se dlouhou dobu nemohl výrazněji prosadit, na Camoranesiho centr si naskočil Iaquinta, ale netrefil branku. Ve 25. minutě trefil Melberg z rohového kopu břevno a o chvíli později se Juventus radoval z vyrovnání. Hezkou akci po ose Amauri - Nedvěd zakončil hlavičkou útočník Iaquinta - 1:1.

Stará dáma mohla dokonce vzápětí vést, podobnou akci tentokrát zakončoval Amauri a Consigli ho dobrým zákrokem vychytal. Nicméně na fantastickou ránu Cristiana Zanettiho ze 37. minuty neměl nárok. Zanetti trefil míč parádně z první a s pomocí břevna překonal hostujícího brankáře - 2:1 pro Juventus. Atalanta se vzchopila velice brzo a za sedm minut bylo opět srovnáno. Nejprve však trefil břevno Defendi, a poté po rohovém kopu uklidil míč do sítě Pellegrino, kterému míč prodloužil hlavou Plasmati - 2:2.

I ve druhém dějství se hrál velice pohledný fotbal, plný šancí na obou stranách. V úvodu vychytal po několikáté Buffon Plasmatiho a Cigarini trefil opět brankovou konstrukci.

V 73. minutě vypálil tvrdě Nedvěd ale Consigli chytil a o chvíli později trefil další břevno opět Plasmati. Juventus měl v této fázi zápasu velké štěstí, nicméně mohl to být on, který v závěru mohl strhnout vedení na svojí stranu. Del Piero ale svojí střelu namířil vedle, a tak Stará Dáma opět ztratila, tentokrát remízou 2:2 s Atalantou.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasny 1!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele