21. kolo
28.01.2009 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - US Lecce 1:1

Na Stadio Bentegodi ve Veroně se dělily body. Domácí Chievo dokázalo v posledních minutách vyrovnat, ovšem stále se nedostalo ven ze sestupového pásma. Hosté z Lecce setrvávají na zlomové hranici mezi bezpečím a sestupem.

Domácí začali lépe, když hned v úvodu protáhl Benussiho Sergio Pellissier. Následně hrozil Mandelli, ale nikým neatakovaný hlavičkoval mimo. Chievo pokračovalo v ofenzívě, ovšem Mauro Esposito byl zastaven skvělým obranným zákrokem Andrey Zanchetty. Ještě do konce, jinak poklidného, prvního poločasu vyslal Sergio Pellissier Marcoliniho. Domácí záložník však svůj pokus nasměroval mimo branku hostí.

V druhém poločase se děly zajímavější věci. Domácí obránce Mandelli se sotva rozkoukal po poločasové pauze na hřišti a už musel zpět do kabin. Sudí Bergonzi mu udělil druhou žlutou kartu za nebezpečný faul na Simone Tiribocchiho. Chvíli po redukci hráčů se poprvé rozvlnila síť. Vives si naběhl na odražený míč po rohovém kopu a ránou jako z děla poslal Lecce do vedení.

Hosté mohli ještě navýšit, ale Stefano Sorrentino skvěle vychytal Tiribocchiho bombu. Chvíli poté Javier Castillo domácího brankáře prostřelil, ale radost mu zkazilo břevno. V 80. minutě se síly na hřišti vyrovnaly. Fabiano viděl také druhou žlutou kartu po faulu na Pellissiera. Stejně jako Lecce krátce po vyloučení domácího hráče vstřelilo branku, tak učinilo i Chievo. Stephen Makinwa chytrou přihrávkou namazal Mantovanimu, který upravil na konečných 1:1.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele