22. kolo
01.02.2009 15:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - UC Sampdoria 1:1

Sampdoria Janov nedokázala navázat na skvělý výsledek z minulého kola a na hřišti Chieva pouze remizovala 1:1. Obě branky padly v rozpětí 120 vteřin. Hosty poslal do vedení Giampaolo Pazzini, ale vzápětí stanovil konečný výsledek Luca Rigoni.

První velkou šanci měl Antonio Cassano. Obdržel od Mirka Pieriho skvělý pas do vápna, ale chtěl zakončit z první levou nohou a střela nebyla dobře umístěná. Další skvělou šanci měl Marius Stankevičius. Jeho střela jen těsně minula horní roh branky. Na druhé straně začali hrozit domácí. Andrea Mantovani tečoval přímý kop Vincenza Italiana pouze nad branku. Skvělý zákrok si připsal Luca Castellazzi, když vyrazil centr Nicolase Freye přímo před hlavou Pellissiera. Ještě před změnou stran předvedl Cassano krásný slalom, ovšem rozvlnil pouze boční síť.

Po změně stran protáhl Castellazziho svou dělovkou Vincenzo Italiano. První branka utkání padla až v 70. minutě. Lednová posila Sampdorie, Giampaolo Pazzini, si zpracovala míč hrudí a pohledným half-volejem poslala Blucerchiati do vedení. Nicméně, hosté si moc dlouho vedení neužili. Po dvou minutách si naběhl Luca Rigoni na rohový kop Maria Yepese a hlavou stanovil na konečných 1:1.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele