4. kolo
24.09.2008 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Turín FC 1:1

Nováček Chievo Verona remizoval s turínským FC 1:1. Oba týmy mají nyní po pěti bodech a patří jim umístění ve středu tabulky. Turín vedl zásluhou proměněné penalty Rolanda Bianchiho, ale na začátku druhého poločasu srovnal stav utkání Michele Marcolini.

Turín si vytvořil obrovskou šanci v 11. minutě, brankář Stefano Sorrentino musel vytáhnout neuvěřitelný zákrok po hlavičce Elvise Abbruscata. Chievo se zase dožadovalo odpískání pokutového kopu po Prataliho ruce v pokutovém území, ovšem hlavní sudí zůstal prozatím klidný. Ve 40. minutě už se penalta kopala, ale na druhé straně. Mario Yepes zastavil v pokutovém území přihrávku Paola Zanettiho rukou, a nařízený kop proměnil Rolando Bianchi - 0:1.

Nepříjemná branka do šaten však domácí fotbalisty nezlomila, ba naopak. Pět minut po začátečním hvizdu druhého poločasu vyrovnal po přihrávce Langelly Michele Marcolini – 1:1. Chievo mohlo nakonec strhnout výhru na svojí stranu, jenomže hostující celek před pohromou zachránil Matteo Sereni, který zlikvidoval stoprocentní příležitost Sergia Pellissiera. Hektický závěr nezvládl obránce Turína Aimo Diana, který obdržel červenou kartu za brutální zákrok. Chievo Verona před domácím publikem remízovala s FC Turínem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele