35. kolo
10.05.2009 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Chievo Verona - Inter Milán 2:2

Mistrovské oslavy Interu se minimálně o týden odkládají. Nerazzurri sice ve Veroně dvakrát vedli, ale Chievo pokaždé dokázalo odpovědět a odnáší si cenný bod za remízu 2:2.

V základní sestavě Interu se po dlouhé době objevil útočník Hernan Crespo a trenérovi Mourinhovi se už po třech minutách odměnil brankou. Cambiassovu střelu totiž pouze vyrazil Sorrentino a na dorážku Crespa již neměl. Na druhé straně se ve slibných pozicích ocitli Marcolini s Yepesem, ale ani jeden šanci nevyužil. Ve 27. minutě už ale Marcolini situaci zvládl lépe. Levačkou totiž v pokutovém území vyslal nechytatelnou ránu a brankář Cesar pouze sledoval, jak se míč odrazil od tyče do branky. Inter chtěl vzápětí kopat penaltu, ale zákrok na Javiera Zanettiho byl přes míč.

Druhý poločas zahájil dvěma střelami Balotelli, ale ani jedna se neujala. Vše si hostující útočník napravil v 64. minutě, kdy pálil Stankovič, jehož střela se odrazila na hranici vápna, kam přiběhl Balotelli a halfvolejem vrátil Interu vedení. Chievo dokázalo na branku soupeře ale zareagovat i podruhé, když využilo zaváhání v obraně Interu. Na levé straně totiž byl úplně volný Luciano, jenž využil Mantovaniho centr a stanovil konečné skóre 2:2.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Per sempre Nerazzurri

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele