27. kolo
08.03.2009 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Cagliari Calcio 1:1

Cagliari Calcio opět zaváhalo a ze Stadio Bentegodi ve Veroně si veze pouhý bod za remízu 1:1. Hosté sice vedli zásluhou Nievese Capucha Jedy, ale ve druhém poločase získal cenný bod pro Chievo Stephen Makinwa. Cagliari kleslo na osmou pozici a vzdaluje se mu tak šance na postup do Poháru UEFA.

Utkání začalo v pomalejším tempu, které se zvýšilo po zhruba půlhodině hry. Morero mohl poslat Chievo do vedení v 27. minutě, ale nikým nehlídaný nedokázal zakončit výborný centr z přímého kopu od Marcoliniho. O minutu později na tuto situaci zareagovali hosté po svém. Andrea Cossu poslal přesný centr na hlavu Jedy, který měl dostatek životního prostoru k pohodlné hlavičce, a poslal tak hosty do vedení.

Domácí působili velmi nejistým dojmem. Dopouštěli se mnoha nepřesných přihrávek. Až k samému konci poločasu začal hrozit Stephen Makinwa, který si naskočil na Bentivogliův centr, ale jeho hlavičku dokázal zachytit brankář Marchetti. Po změně stran zůstala aktivita na straně Chieva. Simone Bentivoglio nejprve poslal do vápna skvělý centr, který však nikdo z jeho spoluhráčů nezužitkoval.

Následně se týž záložník rozhodl zakončit sám a svou střelou pořádně rozbušil srdce sardinských fandů. Trefil totiž pravou spojnici. Domácí se přece dočkali. Marchetti vyrazil Pinziho volej jen před sebe. Míče se zmocnil Makinwa, který nedal brankáři hostí žádnou šanci. Domácí začali dominovat a Marchetti musel vytáhnout skvělý zákrok proti střele Sergia Pellisiera. Nicméně branka už nepadla, a tak se oba celky musely spokojit s bodem.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele