7. kolo
19.10.2008 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Atalanta BC 1:1

Na Stadio Bentegodi se body v sedmém kole dělily. Chievo po dvou zápasech konečně vstřelilo branku, ale kýžené tři body to nakonec nevyneslo. Chievo se dostalo do vedení zásluhou Mantovaniho, ve druhém poločase srovnával Ferreira Pinto.

Ferreira Pinto se dostal do první dobré pozice po Floccariho centru, ale míč neusměrnil přesně. Slibný protiútok domácího nováčka ukončil nepovedený centr Marcoliniho. Nakonec ještě střílel Italiano, ale brankář Coppola v minisouboji zvítězil. O chvilku později Coppola se štěstím zlikvidoval Marcoliniho pokus, ale v nastaveném čase prvního poločasu již byl krátký. Dlouhý Freyův centr dopadl na hlavu Mantovaniho, jenž trefil horní růžek a poslal domácí do vedení. Radost Chieva ovšem nemusela trvat dlouho, kdyby se za pár desítek sekund hlavičkou trefil Doni. Míč ale nakonec trefil tyč.

Ve druhém poločase domácí nejprve podržel brankář Sorrentino, když zlikvidoval Floccariho pokus, ale na vyrovnávací střelu Ferreiry Pinta byl krátký. Ten využil přesného pasu Guaranteho a srovnal. V závěru ještě mohli strhnout vedení na domácí stranu Mandelli s Lucianem, ale jednou dobře zakročil Coppola a podruhé chievský hráč zklamal.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele