18. kolo
11.01.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Bologna FC - Chievo Verona 1:1

Remíza se zrodila na stadiónu Renato Dall’Ara mezi domácí Bolognou a Chievem Verona. Hosté sice vedli, ale tento stav si neužili ani minutu. Na zásah Sergia Pellissiera totiž reagoval z penalty nejlepší střelec Serie A - Marco Di Vaio.

Domácí celek začal divadelní vložkou. Davide Marchini za svůj pohledný pád dostal žlutou kartu a později byl vystřídán ještě před poločasem. Domácí však byli nebezpečnější. Marco Di Vaio se zastřeloval z třiceti metrů, ale hosté si o chvíli později málem dali vlastní gól. Moro vložil nohu do centru Valianiho a míč skončil jen těsně vedle tyče branky hostí.

Ke konci prvního poločasu však Chievo šokovalo celou Bolognu, když se ujalo vedení. Obrana domácích zapomněla na Sergia Pellissiera při rozebírání hráčů a útočník Chieva nikým nehlídaný pohodlně hlavou poslal svůj tým do vedení. Ovšem odpověď domácích byla rychlá. Marco Di Vaio si pohrál s Morem ve vápně a ten jej zkosil. Nařízený pokutový kop proměnil sám Di Vaio a bylo srovnáno.

V druhém poločase již nebyl k vidění nikterak oslnivý fotbal. Za zmínku stojí jen únik Maura Esposita, jehož však vychytal veterán Antonioli. Konec zápasu ještě "ozdobil" domácí Gaby Mudingayi, který zezadu zfauloval Luciana a viděl červenou kartu.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele