31. kolo
11.04.2009 15:00 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

Bologna FC - AC Siena 1:4

Bologna na svém hřišti podlehla Sieně vysoko 1:4, největší "zásluhu" na vysoké porážce měla obrana domácích v čele s gólmanem Antoniolim, která dnes rozhodně svůj den neměla.

Siena hned v úvodu zápasu zahodila několik dobrých příležitostí, přesto si během prvních deseti minut vytvořila hned dvoubrankový náskok. V šesté minutě měl Calaio' snadnou práci - ze sedmi metrů dorazil do branky Maccaroneho přihrávku a poslal hosty do vedení. O pět minut později se skóre měnilo podruhé, na Galloppův rohový kop si nejvýše naskočil Portanova a upravil na 2:0 pro Sienu. Domácí výběr sice stačil do poločasu snížit zásluhou Marazzina na rozdíl jedné branky, ale to bylo ze strany Bologně všechno.

Po hodině hry se Kharja elegantně zbavil domácího obránce a vypálil, jeho střela však byla domácím gólmanem vyražena. Míč se ale dostal k Ghezzalovi, který jej neměl problém dopravit do sítě. Čtvrtou branku si domácí brankář Antonioli za rámeček rozhodně nedá. Hosté na jeho branku vyslali lehkou střelu, kterou ale domácí strážce svatyně neudržel ve svých rukavicích a pro dobíhajícího Kharju nebylo velkým problémem dopravit míč do sítě. Hosté ze Sieny si tak na cestu domů přibalili tři body za "snadné" vítězství 4:1.

Autor: Tomáš Lavický / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele