14. kolo
30.11.2008 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - SS Lazio 2:0

Římské Lazio tento zápas absolutně nezvládlo a ze stadionu Azzurri si odvezlo porážku 0:2. Výhru domácích zařídili ve druhém poločase Valdés a Floccari, Bergamo tak znovu ukázalo, že je v domácím prostředí hodně silné.

Mauro Zarate připravil první příležitost pro Lazio, argentinský střelec prokličkoval mezi třemi hráči Atalanty a přesnou přihrávkou vybídl Tommasa Rocchiho, jenž však vytěžil pouze rohový kop. Hráči Atalanty se dožadovali pokutového kopu po Lichtsteinerově přidržení za dres Valdese v pokutovém území, ale rozhodčí zachoval chladnou hlavu. Atlanta byla o něco aktivnější a další šanci měl Floccari, který ale střelou ze střední vzdálenosti netrefil branku. Ve 36. minutě měl obrovskou příležitost Mauro Zarate, ten se uvolnil a střelou nechal vyniknout perfektním zákrokem Ferdinanda Coppolu.

Atalanta udeřila v 54. minutě, David Rozehnal nešťastně podklouzl v době, kdy šli hráči Atlanty do brejkové situace, Carrizo vychytal dokonce i Floccariho dorážku, jenomže vzápětí už byl bezmocný proti Valdesovi - 1:0. Lazio se nechtělo s vedoucí brankou Atalanty smířit a vrhlo se do ofenzívy. Aktivní Mauro Zarate si naběhl na přihrávku Rocchiho a pohotovou střelou těsně minul branku. Tato zahozená šance mrzela Biancocelesti dvojnásob, protože v 68. minutě inkasovali podruhé. Juan Pablo Carrizo sice zlikvidoval pokus Tiberia Guarenteho, ale římskému brankáři vůbec nepomohla obrana, po její chybě se prosadil z pětadvaceti metrů Floccari - 2:0. Otřesené Lazio se už na nic nezmohlo.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nevim asi bych rekl ze to skonci remizou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele