26. kolo
01.03.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Chievo Verona 0:2

Domácí zápas překvapivě nezvládla Atalanta Bergamo, která podlehla sestupem ohroženému Chievu 2:0. Branky začaly padat až čtvrthodiny před koncem, to se trefil Langella a z pokutového kopu Pellissier.

V prvním poločase se toho příliš nestalo, hosté zahrozili střelami Makinwy a Pellissiera. Na druhé straně musel brankář Sorrentino vytáhnout dalekonosný pokus Cigariniho na břevno. Kromě těchto pokusů diváci zažívali na stadionu Azzurri d'Italia spíše nudu než zábavu. Poločas tedy skončil dle očekávání 0:0.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil, jedinou změnou bylo to, že začaly padat branky. Ještě předtím měl gólové parametry přímý kop Michela Marcoliniho, který skončil na tyči. I Atalanta byla blízko vstřelení branky, Diego De Ascentis vystřelil z první po přihrávce Ferreiry Pinta, naštěstí pro hosty trefil boční síť Sorrentinovy branky.

V 78. minutě zmrazil domácí publikum útočník Langella, který v Atalantě strávil několik sezon. Langella vstřelil branku z těžké pozice, nicméně Cheivo překvapivě vedlo 1:0. Šance na výhru se zvýšili o čtyři minuty později, kdy byl vyloučen Tomas Manfredini za faul na Simona Bentivoglia.

Hosté dokázali vstřelit ještě pojistku. V samotném závěru utkání zahrál v pokutovém území rukou Gyorgy Garics a následný pokutový kop proměnil Sergio Pellissier - 2:0. Chievo udělalo tímto vítězstvím důležitý krok k cestě za záchranou.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele