22. kolo
01.02.2009 15:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Atalanta BC - Calcio Catania 1:0

Atalanta si po dvou prohrách spravila chuť a doma si připsala tři body za vítězství 1:0 nad sicilskou Catani9 Calcio. Jedinou branku utkání dal Tiberio Guarente, ovšem Catanii nebyl ke konci utkání záhadně uznán gól.

Atalanta měla několik překvapení ve své sestavě. Brankář Consigli si odbyl svůj debut v Serii A a v útoku nastoupil veterán Christian Vieri místo suspendovaného Cristiana Doniho. Vieri se dostal do první větší šance, ale svou střelou trefil akorát brankáře Bizzarriho. Na druhé straně vychytal Paolucciho dělovku skvělým zákrokem Consigli. Po 21 minutách však Atalanta opět ztratila Vieriho, jenž se zranil a musel být nahrazen Valdesem.

O tři minuty později vsítila Atalanta jediný gól utkání. Rohový kop byl sice odkopnut na hranici velkého vápna, ovšem tam čekal Tiberio Guarente a z první míč napálil do sítě. Atalanta měla více ze hry. Sergio Floccari obehrál Terlizziho a poslal Valdese na branku. Albano Bizzarri však skvěle vychytal Ferreiru Pinta, jemuž Valdes ještě přihrál. Bizzarri si ještě poradil s Padinovou nepříjemnou střelou.

Floccari mohl ve druhém poločase navýšit vedení. Poradil si i s brankářem Bizzarrim, ovšem zakončil milimetry vedle tyče. O chvíli později musel Bizzarri zasahovat. S vypětím všech sil dokázal odvrátit Padoinovu ránu. Giuseppe Mascara dokázal v nastaveném čase vstřelit vyrovnávací branku, ale rozhodčí ji pro velmi sporný ofsajd neuznali.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele