14. kolo
30.11.2008 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Siena - Turín FC 1:0

Siena potvrdila dobrou formu a díky Maccaronemu porazila na Stadio Artemio Franchi Turín 1:0. Siena si tak udržela domácí neporazitelnost a odsoudila Turín k bilanci bod na pásmo sestupu.

Hned od úvodních minut byl hodně vidět Massimo Maccarone, jenž nadvakrát prověřil brankáře Mattea Sereniho. Ten byl zatím vždy na správném místě. Hostující brankář musel rychle reagovat o pár minut později, kdy si málem nešťastně do vlastní branky srazil centrovaný míč Rolando Bianchi.

V 18. minutě již ale tolik štěstí Turínští neměli, když jejich obranu naprosto rozebrala dvojice Pratali, Barone, z čehož těžil Maccarone, jenž sám před brankářem chladnokrevně zakončil.

Ghezzal levačkou přestřelil a následně málem donutil Prataliho ke vstřelení vlastní branky, ale turínský obránce nakonec míč poslal do břevna. Pokusy Colomba a Bianchiho nemohly branku příliš ohrozit, a tak nebylo divu, že do druhého poločasu místo Bianchiho naskočil Amoruso.

Ve druhém dějství mohl vyrovnat Aimo Diana, jenomže nedokázal volejem přesně usměrnit Rubinův centr. Následný Rosinův lob skončil nad brankou. V 67. minutě museli hosté provést nucené střídání, když zraněného Stelloneho nahradil Abbruscato. Rosinův trestný kop se jen otřel o brankovou konstrukci, ale nakonec mohl být Turín rád, že neobdržel druhou branku, když dobrý zákrok vytáhl proti Calaiově lobu Sereni.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-1,2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele