35. kolo
10.05.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Città di Palermo 1:0

Siena porazila jedinou brankou Calaia Palermo 1:0 a svému soupeři uštědřila nepříjemnou porážku. Sicilané totiž bojují o evropské poháry a díky zaváhání AS Řím se mohli posunout na šesté místo.

Pro diváky se nehrál příliš ofenzivní fotbal, první šanci měl z přímého kopu Miccoli, ale brankář Curci si s jeho pokusem poradil dobře. Na druhé straně měli dobré příležitosti Calaio a Daniele Ficagna, oba mířili vedle a brankář Amelia nemusel výrazněji zasahovat. Palermo muselo už v 11. minutě řešit velkou nepříjemnost, zranil se totiž Tedesco a do hry musel naskočit Mark Bresciano. S další šancí přispěchala opět Siena, Calaio sklepl míč na Gallopu a ten střelou z první minul.

Blízko vstřelení první branky byli hosté, Ficagna vyrobil velkou chybu, míče se zmocnil Cavani, ale místo zakončení volil kličku a tím celou akci zbrzdil a pokazil. Ve 41. minutě vypálil nebezpečně Lukáš Jarolím a brankář Amelia předvedl dobrý zákrok.

Po hodině hry Siena rozebrala hostující obranu a zakončující Emmanuel Calaio poslal domácí celek do vedení - 1:0 pro Sienu. Bianconeri mohli vedení navýšit, Calaiova střela orazítkovala břevno Ameliovy branky. Když v samotném závěru utkání minul branku Miccoli, mohli domácí slavit nejtěsnější vítězství 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele