23. kolo
07.02.2009 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Milán - Reggina Calcio 1:1

AC Milán doma klopýtl a s poslední Regginou si překvapivě připsal pouze bod za remízu 1:1. Domácí měli v průběhu zápasu jednoznačnou převahu, ovšem střelecky jí nevyužili. Reggina vedla po prvním poločase zásluhou Di Gennara, Milán vyrovnal z penalty, tu bezpečně proměnil Kaká.

Milán zahájil utkání aktivně, Flaminiho pokus zneškodnil Campagnolo. V 18. minutě měl Milán velkou možnost na vstřelení branky, střela Kaká byla zablokována, ovšem k dorážce se dostal Flamini, a jeho střelu musel likvidovat Campagnolo, brankář Regginy míč vyrazil a třetí dorážku nenasměroval do branky Kaká. Po půlhodině hry překvapivě udeřila Reggina. Corradi hezky namazal Di Gennarovi, který přesnou a tvrdou střelou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Regginu. Pro Milán to byla těžká rána, ovšem i nadále pokračoval v aktivní hře. Do konce poločasu měl výraznou převahu ale vyrovnat se mu nepodařilo.

Po změně stran se hrálo převážně před brankou Regginy, ovšem byli to hosté, kteří opět střelecky zahrozili. Corradiho střela šla těsně vedle pravé tyče. Rossoneri se konečně dočkali vstřelené branky v 61. minutě. Ronaldinho vyslal přihrávkou Kaká, a ten nastřelil tyč, ovšem okamžitě z dorážky vstřelil gól Clarence Seedorf. Rozhodčí však branku neuznal, jelikož Clarence Seedorf zahrál nechtíc rukou. Domací se neradovali ani po centru Davida Beckhama na který si naskočil Paolo Maldini. V 67. minutě přišlo vyrovnání, Pato se individuálně prosadil přes obranu Regginy a až Matěj Krajčík zastavil brazilského mladíčka za cenu faulu. Rozhodčí nařídil pokutový kop a s jeho zahráním neměl problémy Kaká - 1:1.

Tlak Milána sílil, Beckham poslal centr na hlavu Inzaghiho, italský veterán však přestřelil. V nastaveném čase přestřelil i Pato, a když Corradi ve vyložené šanci selhal, rozdělili si AC Milán body s Regginou za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-0 patoooo

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele