4. kolo
22.09.2007 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Reggina Calcio 2:0

Udinese ukázalo, že není týmem stavěným pouze na venkovní zápasy a doma si poradilo s Regginou. Střeleckou formu opět potvrdil Antonio Di Natale.

Domácí útočník zaznamenal obě branky Itálie v kvalifikačním utkání o postup na ME 2008 na hřišti Ukrajiny, před týdnem jedinou trefou zařídil triumf Udinese nad Juventusem a střelecky řádil i v sobotu v podvečer. Na svlůj první zápis do listiny střelců ani příliš dlouho čekat nemusel. Už v páté minutě si v pokutovém území zpracoval přihrávku od Asamoaha a s přehledem překonal Campagnola - 1:0.

Domácí trenér Pasquale Marino se poučil z debaklu 0:5 od Neapole a jeho tým měl tentokráte navrch. Krátce po úvodní trefě Di Nataleho se po levé straně prohnal Dossena a po jeho centru spálil borovskou šanci Asamoah. Velkou příležitost měla také Reggina. Amoruso po své hlavičce již zvedal ruce nad hlavu, za překonaného Handanoviče však zaskočilo břevno. Těsně před odchodem do kabin mohla Udinese mrzet špatná komunikace Quagliarelly s Asamoahem. Druhý jmenovaný byl v ideální pozici, míč Quagliarella o něm však nevěděl a svou hlavičku poslal mimo.

Udinese však má Di Nataleho a asi nejde ani slovy popsat, jak jsou na Stadio Friuli, že tento fotbalista v létě neodešel jinam. Di Natale má vynikající formu a něco ze svých kousků předvedl v 62. minutě, kdy si skvěle zpracoval míč a podruhé v zápase překonal Campagnola - 2:0.

Reggina se poté již nedokázala vrátit do zápasu, což se vedle pozorné domácí obrany dá přičíst na vrub také smůle. V 75. minutě totiž vypálil z dálky Hallfredsson a jeho rána znovu orazítkovala břevno.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele